Softphone SIP — Telèfon software — Software per call centers, telemarketing...

El softphone SIP d'OriGn

El softphone SIP d'OriGn

El telèfon sense telèfon

Softphone SIP integrat amb OriGn, el software de call centers i telemarketing.

Amb només connectar uns assequibles auriculars amb micròfon a l'ordinador, gràcies al softphone SIP que OriGn —el software per call centers— inclou com una més de les seves prestacions, els seus agents comptaran amb un sofisticat terminal telefònic connectat a la seva centraleta, que els permetrà:

  • Retenir trucades.
  • Transferir trucades.
  • Fer servir, si vostè així ho considera oportú, una segona línia telefònica.
  • I, per descomptat, fer i rebre trucades, encara que d'això es sol encarregar automàticament l'Escriptori d'Agent d'OriGn, que és el procés del nostre software per call centers que usaran els seus agents per dur a terme el seu treball.
  • De totes maneres, el softphone SIP també permet fer trucades " manualment" en casos excepcionals que ho requereixin.

Utilització d'una línia auxiliar

El softphone SIP d'OriGn és capaç d'utilitzar, si vostè així ho considera convenient, una segona línia.

Aquesta segona línia pot, opcionalment, restringir-se, de manera que els agents la puguin utilitzar únicament per realitzar i transferir trucades a certs departaments o persones del call center: supervisors, suport, direcció...

Totalment integrat amb l'Escriptori d'Agent

El softphone SIP d'OriGn funciona de manera totalment integrada amb l'Escriptori d'Agent, el procés que utilitzaran els seus agents per realitzar i/o fer trucades, així com per a omplir el formulari d'entrada de dades associat a cada gestió que realitzin.

Vegi com funciona en el següent vídeo.

Funcionament sobre VoIP

El softphone SIP d'OriGn —el nostre programa per contact centers— funciona sobre VoIP i és compatible amb qualsevol centraleta capaç d'utilitzar el protocol SIP.